תמונת אווירה - סליידר
תמונת אווירה - סליידר
תמונת אווירה - סליידר
תמונת אווירה - סליידר
תמונת אווירה - סליידר
תמונת אווירה - סליידר
תמונת אווירה - סליידר
תמונת אווירה - סליידר

מרכז מבקרים-החוף הלבן

מרכז המבקרים נבנה בין אתר הבנייה , לבין חוף ימה של גבעת אולגה.

מבנה שנועד לשיווק של הפרויקט היוקרתי.

החלוקה הפנימית של המבנה תוכננה ממחיצות זכוכית,באופן כזה שמכניס את החוץ לפנים וניתן יהיה לראות את הים מכל נקודה במשרד.

האדריכלות ועיצוב הפנים נעשו בקווים מאוד נקיים ומינימליסטים,באופן כזה שלא יתחרה עם קו המים והרקיע. לכן היה חשוב שהפנים ימשיך

את רצף הנראות והתנועתיות של דיונות החול שמחברות בין מרכז המבקרים לבין קו הים.

תכנון התאורה נעשה גם הוא בגאומטריה המשתלבת עם תכנון המבנה הייחודי ועם פרטי הנגרות.

גופי התאורה בפרוייקט הם מבית המותג האיטלקי -iGuzzini

אדריכל: מיקי טרבס

עיצוב פנים: מיטל סלומון

צילום: ליאור טייטלר

לתיאום פגישה עם יועץ תאורה מקצועי ,אנא השאר פרטים ונציגנו יחזרו אליך בהקדם:
הפרטים נשלחו בהצלחה!
*השדות המסומנים בכוכבית הינם שדות חובה