מעבר לתפריט ראשי (מקש קיצור 2) מעבר לתפריט תחתון (מקש קיצור 3)
תמונת אווירה - סליידר
תמונת אווירה - סליידר
תמונת אווירה - סליידר
תמונת אווירה - סליידר
תמונת אווירה - סליידר
תמונת אווירה - סליידר

דופלקס בתל אביב

דירת הדופלקס בת 6 החדרים הזו, אשר בעליה חי בה בדירה כ-30 שנה ובה גידל את שלושת ילדיו - הייתה חשוכה ומוזנחת באופן קשה עקב תקופה לא פשוטה שעבר מבחינה אישית. מחד, רצה הבעלים לשפץ את הדירה כדירת להשקעה שיוכלו, בבוא היום, ילדיו למכור או להשכיר בקלות - ומאידך רצה לייצור בית בו יוכלו ילדיו ונכדיו הרבים, שמבקרים כמעט כל שבוע, להתארח ולהנות.


לאחר כמה התלבטויות ותכנונים, הוחלט להשקיע את מירב התקציב בהחלפת כלל התשתיות בבית.

הסגנון והחומריות נבחרו להיות סולידיים, מודרניים ושקטים - עם נגיעות צבע שמחות בעיקר באזור הציבורי - ומעל הכל תכנון תאורה נכון ובחירת גופים מתאימים,

על מנת להאיר את הבית ולחזק את תחושת החיים המתחדשת בו.

תכנון ועיצוב: אברמזון טניה, אדריכלית ומעצבת סטודיו re-image (עמוד פייסבוק: https://www.facebook.com/myreimage )

צילום : studio efes-efes